Lash lifting bij Lashes, Brows & Nails in Amsterdam

Voor een prachtige lash lifting in Amsterdam bent u bij Lashes, Brows & nails aan het juiste adres. Prachtig gekrulde en natuurlijk lange wimpers is door de toepassing van lash lifting nu voor iedereen mogelijk. Deze techniek laat uw natuurlijke oogwimpers niet alleen langer lijken, maar zorgt ook voor een frisse en heldere oogopslag. Een wimperlifting bij Lashes, Brows & Nails in Amsterdam is geschikt voor elk type wimper en is daarbij niet schadelijk. 

Een groot voordeel van lash lifting is dat er geen mascara meer nodig is om van uw ogen een echte blikvanger te kunnen maken. Na een wimperlifting is tevens het gebruik van een wimperkruller overbodig geworden. Doordat uw gelifte wimpers nauwelijks verzorging nodig hebben na het toepassen van deze techniek, bespaart dat ook nog eens behoorlijk wat tijd. 

Lash lifting geeft direct een natuurlijke uitstraling omdat uw ogen meer spreken en groter lijken. Lashes, Brows & Nails in Amsterdam is gespecialiseerd in deze wimper techniek en garandeert u daarbij het mooiste resultaat. Prachtig gekrulde wimpers is nu voor iedereen binnen handbereik. 

Daarnaast kunt u lange tijd genieten van deze techniek want de lifting houdt tot maar liefst 6 tot 10 weken stand. Onze lash lift is bestand tegen water en vocht. Douchen, zwemmen, sporten of een bezoek aan de sauna zijn dus geen enkel probleem. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde lash lifting salon in Amsterdam? Lashes, Brows & Nails laat u graag stralen! 

Lash lifting bij Lashes, Brows and Nails

De lash lifting techniek van Lashes, Brows & Nails in Amsterdam 

Het laten liften van de wimpers is niet schadelijk en toepasbaar op elke soort wimper. Ook als u korte of dunne wimperhaartjes heeft dan zijn de resultaten van lash lifting verbluffend. Als het ware krijgen de wimpers individueel een lift waardoor ze niet alleen langer lijken, maar ook een prachtige natuurlijke krul krijgen. 

Lash lifting gebeurd aan de hand van siliconen pads waarop de haartjes één voor één behandeld kunnen worden middels een speciale wimperlifting techniek. Na deze behandeling zijn uw wimperharen voorzien van een prachtige lift welke uw oogopslag groter en intenser maakt. Lash lifting geeft op een natuurlijke manier meer volume aan uw eigen wimpers, zonder dat hiervoor extensions gebruikt hoeven worden. 

U heeft dus na een lash lifting bij Lashes, Brows & Nails in Amsterdam geen last van uitvallende wimperharen of irritatie door het aanbrengen van valse wimpers. Wilt u na de wimperlifting uw wimpers laten verven? Ook dat is mogelijk in onze lash lifting salon in Amsterdam. Op deze manier creëert u een nog intensere look waar u wekenlang plezier van heeft. Gekrulde lange wimpers door een lash lift is onschadelijk voor uw wimperharen en is geschikt voor elke soort wimper.