Dé microblading salon in Amsterdam? Lashes, Brows & Nails

Bent u op zoek naar een microblading specialist in Amsterdam? Voor de mooiste wenkbrauwen met een prachtig natuurlijk resultaat staat Lashes, Brows & Nails graag voor uw klaar. Deze geweldige techniek geeft iedereen de kans op prachtig gemodelleerde en natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Microblading is een semi-permanente make-up voor uw wenkbrauwen. 

Onze wenkbrauwen leggen veel nadruk op onze uitstraling en gezicht-expressie. We epileren ze in vorm, tekenen ze bij en borstelen onze wenkbrauwen voor het beste resultaat. Maar wat als u van nature of door toedoen van een ziekte niet beschikt over volle mooie wenkbrauwen? Dan biedt microblading uitkomst. Lashes, Brows & Nails is dé blading specialist in Amsterdam. Op een professionele manier voorzien we u van prachtig gemodelleerde wenkbrauwen die niet of nauwelijks onderhoud nodig hebben. Microblading geeft een langdurig resultaat want u kunt wel tot 1 jaar genieten van deze wenkbrauw techniek. 

Door het aanbrengen van semi-permanente make-up met micro fijne naaldjes, kunnen we u voorzien van de wenkbrauwen die u graag zou willen én bij uw gezicht passen. Wenkbrauwen bijtekenen is niet meer nodig. Deze blading techniek is geschikt voor alle huidtypen en is er zowel voor vrouwen als mannen. Wilt u volle wenkbrauwen en overweegt u microblading? Kom dan naar onze Lashes, Brows & nails salon in Amsterdam. 

Dé microblading salon in Amsterdam? Lashes, Brows & Nails

Professionele microblading laten zetten in Amsterdam 

Ons uiterlijk is belangrijk om ons zelfverzekerd en goed te voelen. De verzorging van ons gezicht speelt daarbij een belangrijke rol. Onze wenkbrauwen zijn mede bepalend voor een frisse en verzorgde uitstraling. Microblading maakt het verven, borstelen en tekenen van wenkbrauwen overbodig. 

Door middel van blades (micro fijne mesjes) wordt er pigment aangebracht in de vorm van wenkbrauwhaartjes. Dit gebeurd nadat eerst de gewenste vorm van de wenkbrauwen is uitgetekend. Een microblading behandeling in onze salon in Amsterdam neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag. Na deze tijd kunt u direct genieten van prachtig gestileerde wenkbrauwen welke voorzien zijn van een semi-permanente make-up. 

Met wenkbrauw blading hoeft u geen make-up meer aan te brengen voor een prachtige uitstraling, en heeft u altijd perfect gemodelleerde wenkbrauwen. Een aantal weken na de microblading behandeling bekijken we middels een touch-up of de kleur en de vorm van uw nieuwe wenkbrauwen naar uw zin is. Microblading zorgt voor een langdurig prachtig resultaat. Wilt u deze look graag behouden? Ook voor een microblading na-behandeling kunt u terecht in onze Lashes, Brows & Nails salon in Amsterdam.