Nieuwsbrieflogo Lashes Brows and Nails

Beste Lezer

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden via Treatwell bij mij geboekt hebt. Nu heb ik de hele emaillijst overgenomen om je persoonlijke emails en nieuwsbrieven te kunnen versturen. Helaas kan ik niet zien of je hier toestemming voor gegeven hebt. Zo niet, dan hierbij mijn welgemeende excuses. Mocht je hier dus niet van gediend zijn dan kun je je eenvoudig van onze e-maillijst uitschrijven door onderaan deze e-mail op uitschrijven te klikken en de stappen te volgen. Uiteraard zou ik dat heel spijtig vinden. 

Vind je mijn nieuwsbrieven echter waardevol of ken je mensen die dat zouden kunnen vinden dan zou je de nieuwsbrief ook door kunnen sturen. Daarvoor alvast mijn grote dank.

Als je je bij mij hebt uitgeschreven kun je nog steeds e-mailberichten van Treatwell ontvangen.

Cosmetische of Spa Pedicure

pedicure

Ook in de winter is het belangrijk om je voeten te blijven verzorgen. Fijne zachte en schone voeten zijn aantrekkelijk, maar ook mooie nagels zijn in de wintermaanden fijn om te hebben. Zelf kijk je er dagelijks tegenaan en een eventuele partner ook. Maar stel dat je naar de dokter moet of lekker een dagje wellness. Dan wil je er toch ook van top tot teen verzorgd uitzien?

 

Je boekt de cosmetische pedicure al vanaf € 27,00, neem je deze e-mail mee krijg je 10% korting en betaal je slechts € 24,30

Handritual of Spa Moister Manicure

Maar ook uw handen hebben extra verzorging nodig in de wintermaanden. Juist met vorst droogt uw huid uit en uw nagelriemen kunnen gaan barsten. Bij langdurige verwaarlozing van uw handen kunnen er zelfs kloven in uw huid ontstaan. Laat uw handen daarom door Lashes Brows and Nails op professionele wijze manicuren.


Je boekt de handritual manicure al vanaf € 20,00, neem je deze e-mail mee krijg je 10% korting en betaal je slechts € 18,00

manicure
Boek direct in onze treatwell agenda

In de volgende nieuwsbrief

wimperlifting

Gaan we vertellen hoe wimperlifting in zijn werk gaat. Over de voor en nadelen en het gemak dat je na die behandeling zult ervaren.

Debbie

Debbie Houtman

Ik stuur deze nieuwsbrief omdat je in het verleden via Treatwell bij mij geboekt hebt. Mocht je deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer willen ontvangen zou je je dan hieronder willen uitschrijven.

Copyright © 2019 Lashes Brows and Nails, All rights reserved.

You are receiving this email because you opted in via our website. Our address is:
Lashes Brows and Nails
Tweede van der Helststraat 25
Amsterdam, Nh 1073 AG
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.