Ik streef naar rust, harmonie en perfectie voor mijzelf en voor mijn klanten

Over mij

Ik ben eigenlijk altijd op zoek geweest naar vervulling in mijn werk. Vandaar dat ik veel uiteenlopende dingen gedaan heb. Van diverse kantoorbaantjes en in winkels werken, tot eigen bedrijven als een activiteitenorganisatie voor singles tot in de renovatiebouw aan toe. 

Nu ik in de uiterlijke verzorging terecht ben gekomen lijken de kwartjes op hun plaats te vallen en ga ik voor het eerst met echt veel plezier naar mijn werk. Ik ben nog steeds opleidingen aan het volgen, want alleen het beste is voor mij en mijn klanten goed genoeg. Ik vind het steeds weer heerlijk als mijn klanten met een blij en tevreden gevoel de deur uit gaan. Dat is ook wel terug te zien in de reviews die mensen op Treatwell voor mij achterlaten en waarvan ik een aantal die op wimpers en wenkbrauwen betrekking hebben, heb gekopieerd op de homepage.

Debbie Houtman

In 2015 ben ik begonnen als nagelstyliste en vond ik een geweldig plekje in de Tweede van der Helststraat 25 in Amsterdam. Het is een gezellige huiselijke salon waar een kapster, een schoonheidsspecialiste, een pedicure en een fysiotherapeute werkzaam zijn en waar ik dus als nagelstyliste een aanvulling ben.

Nu ik daar een poosje werkzaam ben, heb ik mijn pakket uitgebreid met Wimperlifting en Microblading. Op deze manier wordt onze salon steeds completer qua aanbod.

Met ons team staan wij dagelijks voor u klaar voor diverse professionele behandelingen.

Je kunt je hieronder aanmelden voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Neem contact met mij op