Shellac laten zetten in Amsterdam? Verzorgde nagels bij Lashes, Brows & Nails

Wilt u uw nagels voorzien van Shellac? In onze salon in Amsterdam geven we uw nagels en handen een prachtige uitstraling zonder dat daar kunstnagels of een verlenging voor nodig is. Sterke natuurlijke nagels zijn prachtig om te zien. Ze geven een verzorgde indruk en ondersteunen daarmee ons zelfvertrouwen. Shellac is een compleet nieuwe manier van nagellak welke veel voordelen biedt. 

Traditionele nagellak daarentegen slijt snel en geeft vaak geen langdurig mooi resultaat. De glans verdwijnt na enkele dagen waardoor er een onverzorgd geheel met krasjes achterblijft. Anders is dat met Shellac. Deze geavanceerde gel ziet er uit als een nagellak, maar kent veel meer voordelen. Zo geeft Shellac een natuurlijk resultaat in iedere wenselijke kleur. 

Prachtige sterke en glanzende nagels zijn het resultaat. Shellac laten aanbrengen in onze salon in Amsterdam is geschikt voor alle typen natuurlijke nagels. Wilt u perfect verzorgde nagels met een onweerstaanbare glans? Dan is Shellac de oplossing voor u. Deze nagelbehandeling is volkomen veilig en biedt daarnaast ook nog eens een oersterke en natuurlijke bescherming voor uw eigen nagels. 

Omdat er bij Shellac geen gebruik wordt gemaakt van kunstnagels of tips, worden uw eigen nagels en nagelriemen niet blootgesteld aan irritatie of beschadigingen. Shellac aan laten brengen in onze salon in Amsterdam? Bij Lashes, Brows & Nails zijn uw nagels in goede handen. 

Shellac laten zetten in Amsterdam? Verzorgde nagels bij Lashes, Brows & Nails

Lashes, Brows & Nails. Dé Shellac specialist van Amsterdam 

Prachtig verzorgde nagels zonder kunstnagels? Met de Shellac methode van Lashes, Brows & Nails is dat mogelijk. Deze gel die aanvoelt als een lichtgewicht lak wordt door middel van Uv- en led-licht uitgehard. U hoeft na het aanbrengen van Shellac dus niet te wachten tot de lak is uitgehard. Shellac aan laten brengen in onze salon in Amsterdam kan in veel kleuren. 

Zo kunt u kiezen voor een French Manicure Shellac of een gellak in een andere kleur van uw wensen. Welke kleur u ook kiest voor uw nagels, met deze techniek bent u zeker van een langdurig en natuurlijk resultaat. Shellac is onschadelijk voor uw eigen nagels. Daarnaast is deze techniek ook geschikt voor nagelbijters. Doordat Shellac de nagels voorziet van een harde gellaag, is deze vorm van gellak zeer geschikt voor mensen die nagelbijten. 

Zo worden de eigen nagels gespaard en kunnen de geïrriteerde nagelriemen weer helen. In onze Shellac salon in Amsterdam worden uw nagels eerst in de gewenste vorm gevijld. Hierna brengen we een basis coating aan die wel laten uitharden door middel van Uv-en led-licht. Shellac aanbrengen in kleur gebeurd in twee lagen om het beste resultaat te kunnen garanderen. De speciale topcoat voor Shellac zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van verzorgde natuurlijke nagels.